rolig tapet

Tapetsera med skyltmotiv i ditt hem!

När du har kommit fram till att du inte vill måla över tapet med en enkel färg utan hellre klistra på fototapet så kommer frågan om vilket mönster du ska välja. Något som kan vara både annorlunda och uppfriskande är ett skyltmotiv. Ett skylt vaddå frågar du nu. Det beror på att du inte har sett hur coola skyltar kan vara som dekoration.

Kanske har du någon gång beställt en skylt för hem och företag utan så mycket tanke på hur fin den här skylten kan vara att se på som en form av konst. Skylten som dekoration är spännande och något som vi ofta sysslar med utan att ens reflektera över saken.

Istället för fototapeter i barnrum så kan du till exempel hänga upp skyltar med positiva uppmaningar. Barn som kan läsa och som håller på att lära sig engelska kan tycka att det är hur fint som helst med ett budskap som You can’t fail until you stop trying i kombination med en härlig bild. Ta en titt på Pinterest för inspirerande budskap.

Vilka skyltar ska du dekorera med?

Det här är en bra fråga för det finns mycket att välja på. Du måste inte gå och plocka ner en fin skylt som finns i din stad. Det är ju faktiskt olagligt och straffet för den som upptäcks är böter. Istället kan du ta bilder på coola vägskyltar och sedan trycka upp dessa som fototapet eller göra en ny skylt.

Man får ju göra en egen version av en gatuskylt som sedan ska hänga hemma. Detta kan vara riktigt kul och något som både barn och vuxna gillar.

Här får du inspiration från galna vägskyltar:

Tapetsera med sådant som får dig att skratta

Det finns så många underliga skyltar därute i världen. Dessa kan du använda som underlag för en rolig tapet som du hänger på toaletten, tapeter i hallen eller kanske i köket.

Vi tar en titt på några skyltar som du kan använda för ett gott skratt i olika rum…

Här ska vi inte pinka! Kan vara kul att ha den här typen av fototapet där du verkligen inte vill att folk tömmer blåsan…

regler på toaletten

Där man får kissa kan du ha instruktioner för vad som är tillåtet och vad som inte är det. Blir rätt så kul ju!

rökande kaniner

Om du inte kände till problemet med rökande kaniner så gör du det nu. Detta är en bild som kan användas i en hall eller någon annanstans där dina gäster kan få sig ett skratt av skämtet.

Google har fel

Vänd om Google har fel! Fast numera borde det kanske stå Waze istället. Du kan ju göra din egen skylt för detta, ta en bild och gör sedan kul tapet av det hela. Det blir helt klart originellt och något som du kommer att få ha många samtal om.

Nu har du fått en massa fina uppslag till lite annorlunda dekoration på dina väggar. Låt din fantasi flöda och gör något som du blir glad av. Kom ihåg att det är bra mycket lättare att byta ut fototapet på en vägg än att måla om ett helt rum!