enhörning fototapet

Vilken fototapet kan passa i ett barnrum?

Barnets rum är en spännande plats att inreda med tapeter. Här kan du verkligen ha roligt när du väljer en fototapet. Det finns så många fina motiv som kan passa ditt barn perfekt! Faktum är att inredningen kan påverkar barnets liv och vardag. Det finns studier som visar hur barnets rum kan påverka både barns och föräldras delaktighet i kulturverksamhet.

Du kan alltså lägga grunden för ett livslångt intresse för konst och design bara genom att inreda barnets rum med en fin fototapet!

Välj i enlighet med känsla

Ett sätt att hitta rätt motiv för barnrummets fototapet kan vara att gå på känsla. Vill du ha något som för tankarna till sagor eller kanske något som påminner om livet långt söderut. Det går också att ha fantasifigurer och motiv som engagerar barnet till lek och tanke.

Ta en titt på de fototapeter som erbjuds online och fundera lite på vad varje motiv skapar för känsla i dig. Det är denna du sedan tar med dig för att inreda ditt barns rum med!

Välj barnets favoritmotiv

Ett annat sätt att välja fototapet för barnrum på är att gå helt och hållet på barnets favoritmotiv. Det kanske är enhörningar eller någon form av superhjälte. Det som är kruxet med detta är förstås att barnet kan ändra sig inom ett år eller två. Då kostar fototapet mycket mer eftersom du får byta! Det kan ju ske att Supermannen inte längre är intressant och dessutom kan det ha flyttat in ett syskon som vill ha sina figurer på väggarna…